У Лисичанську обговорили можливість проведення семінарів для жінок

Сьогодні, 24 вересня, у Лисичанській міській раді відбулась робоча зустріч з нагоди проведення на території міста семінарів для жіночих колективів щодо захисту прав жінок.

У зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Андрій Шальнєв, заступник міського голови Ігор Ганьшин, начальники структурних підрозділів Лисичанської міської ради та, безпосередньо, учасник проекту «Захист прав жінок та дітей, які проживають поблизу лінії зіткнення», член громадської організації «Східна правозахисна група», голова громадської організації «Жіноча правозахисна група» Ірина Нікульнікова.

Ірина Нікульникова зазначила, що метою проекту є просування і захист прав жінок та дітей, які проживають в населених пунктах поблизу лінії розмежування, а в рамках його реалізації заплановано проведення відкритих зустрічей та семінарів на тему захисту прав жінок та дітей в Луганській області.

Під час зустрічі присутні скоординували роботу, визначили місце та час проведення семінарів.

Зазначимо, що громадська організація «Східна правозахисна група» реалізує проект «Захист прав жінок та дітей, які проживають поблизу лінії зіткнення» за підтримки Генерального Консульства Федеративної Республіки Німеччина в місті Донецьк/тимчасово Дніпро.