Культурні заходи заплановані на наступний тиждень

15 грудня відкриття тематичної полиці «Майбутнє починається сьогодні» у міській бібліотеці-філії №4.

16 грудня о 12.00. годині – творчий звіт ансамблю бального танцю «Юнліс» на присвоєння звання зразковий самодіяльний колектив у ПК ім. В.І.Леніна.

17 грудня відкриття інформаційного куточку «Соціальний захист ветеранів: проблеми сьогодення» у міській бібліотеці-філії №5.

18 грудня о 13.30 – бесіда-огляд «Що думають люди про гроші» у межах програми реалізації молодіжної політики у міській бібліотеці-філії №2. А також о 14.00 – година спілкування «Душі людської доброти» (до Дня Святого Миколая) у міській бібліотеці-філії №4, крім цього у 17.00 – новорічний концерт у дитячій школі мистецтв №1.

19 грудня о 11.30 – ранок «Дивне свято», присвячене Дню Святого Миколая у ПК ім. В.М.Сосюри. А в 14.00 годині – концертна програма, присвячена Дню міліції у ПК ім. В.І.Леніна. Цього ж дня пройде обласний турнір з греко-римської боротьби (ДЮСШ). А також з 19 по 21 грудня - запланована участь команди у відкритій першості міста з боксу, присвяченої пам’яті МС Хрисанкова В. (м. Северодонецьк).

20 грудня о 12.00 відбудеться концерт «Фортепіанна музика для дітей» у дитячій школі мистецтв №1. Цього ж дня відкриється виставка «Всі ми – діти Землі» у міській бібліотеці-філії №5.

21 грудня запланована участь команди м. Лисичанська в Кубку області з акробатичного рок-н-ролу (м. Сєверодонецьк).