У Лисичанську підсумували літню оздоровчу кампанію 2016 року (фото)

Сьогодні, 21 вересня, відбулась Координаційну рада з питань відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків під головуванням заступника міського голови Ігоря Ганьшина.

Під час засідання учасники ради та запрошені керівники й співробітники підприємств різних форм власності підсумували літню оздоровчу кампанію 2016 року та запланували роботу пришкільних літніх мовних таборів та табору «Рекорд» з денним перебуванням на 2017 рік.

Під час виступу начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт наголосила, що за підсумками літньої оздоровчої кампанії 2016 року різними формами оздоровчих послуг було охоплено 3328 дітей пільгових категорій. З них оздоровлено 619 дітей та охоплено різними формами відпочинку 2709 дітей.

Зокрема, за літню кампанію 2016 року було заплановано охопити послугами оздоровлення та відпочинку 3500 дітей шкільного віку. За підсумками загальних показників за літній період охоплені відпочинком і оздоровленням 3645 дітей шкільного віку. З них 799 дітей - забезпечені оздоровленням, а 2846 дітей - забезпечені відпочинком.

Таким чином, Лисичанська міська рада вжила всі необхідні заходи щодо охоплення оздоровленням та відпочинком дітей шкільного віку не менше рівня минулого року та планових показників, - підсумувала Ніна Петрівна.

Окрім того, під час засідання за активну участь і організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей Подяками Лисичанської міської ради були нагороджені керівники підприємств і установ міста. Розпорядження міського голови від 19.09.2016р. № 300.