Розвиваєте українське підприємництво? Тоді ваш проєкт може отримати відзнаку!

Відкрили набір на Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA) — національну відзнаку за внесок у розвиток підприємництва. Це перший етап відбору кандидатів на участь у європейській премії EEPA.

Номінації:

- сприяння підприємницькому духу;

- інвестування в підприємницькі навички;

- підтримка цифрових технологій;

- покращення бізнес-середовища та підтримка інтернаціоналізації бізнесу;

- підтримка сталої трансформації;

- відповідальне та інклюзивне підприємництво.

Окрім того, у межах конкурсу буде вручено гран-прі за найбільш креативну та натхненну підприємницьку ініціативу в Україні.

441604648_762773819372381_7498460582315032837_nКритерії відбору:

- оригінальність та реалістичність;

- вплив на місцеву економіку;

- покращення відносин з місцевими зацікавленими сторонами;

- можливість масштабування проєкту в інші європейські країни.

З-поміж нагороджених організацій на національному рівні буде відібрано двох учасників, проєкти яких змагатимуться вже в європейському конкурсі EEPA.

У 2022 році національний проєкт Дія.Бізнес здобув міжнародну премію EEPA в категорії «Підтримка інтернаціоналізації бізнесу». Це приємне нагадування того, що плідна робота приносить результат і українські підприємці користуються найкращими сервісами.

Дедлайн подання заявки на участь в UEPA — 30 червня. Детальніше — за посиланням https://cutt.ly/3ewFR2p7

*Національна премія Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024 ініційована Міністерством економіки України, Міністерство цифрової трансформації України та Офіс з розвитку підприємництва та експорту в межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ Ukraine, Офіс ефективного регулювання BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine