Оголошено флешмоб "Луганщина - це Європа, луганці - європейці!"

До Дня Європи в Україні Департамент міжнародної технічної допомоги Луганської ОДА пропонує долучитися до флешмобу "Луганщина – це Європа, луганці – європейці!"

Мета флешмобу - підвищення свідомості про європейську ідентичність серед українців та підтримка європейських цінностей, підкреслити європейський потенціал та культурні зв'язки Луганщини та України з ЄС.

До флешмобу дуже просто долучитися. Достатньо до 10.05.2024 року на своїй сторінці в соціальній мережі написати кілька слів, розмістити фото чи зняти відео про те, що для вас є Європа і чому Україні важливо стати частиною європейської спільноти або показати європейські місця України та/або Луганщини й використати хештег #ЛуганщинаЦеЄвропа або надсилайте роботи на пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Сьогодні держави, які раніше були просто сусідами, стали справжньою родиною та безпечним прихистком для багатьох мешканців Луганщини, які рятуються від російської агресії.

Недарма міністерка закордонних справ ФРН Анналена Бербок зазначила: "Майбутнє України — в Євросоюзі, у нашій спільноті свободи, і незабаром вона розшириться від Лісабона до Луганська. З кожним селом, з кожним метром, який звільняє Україна, з кожним метром, де вона рятує своїх людей, вона також розширює свій шлях у ЄС".

Долучайтеся до флешмобу та промотуйте європейське майбутнє Луганщини