Про впровадження НАССР в закладах дошкільної освіти

Освіта
22.11.2021

 Минулої п’ятниці, 19 листопада, керівники закладів дошкільної освіти мали можливість ознайомитись з методами впровадження системи аналізу небезпечних чинників і контролю в критичних точках, заснованих на методі виявлення й управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів (НАССР), практично відпрацювати навички роботи із організації безпечного харчування та навчитися керувати процесами безпеки на харчоблоці закладу під час тренінгу «Впровадження системи НАССР в закладах освіти».

Тренінг провів представник управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Наталія Лагдан.

Зазначмо, що Наталія Володимирівна має сертифікат тренера з НАССР із впровадження санітарних норм якості харчових продуктів відповідно до положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов в їдальнях державних освітніх закладів.

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА