Чергове засідання виконавчого комітету відбулось у Лисичанську

Сьогодні, 17 березня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Інформацію про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях (додається) та про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Лисичанської міської ради за 2019 рік члени виконкому взяли до відома. Звіт про хід виконання у 2019 році Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанська на 2017 — 2020 роки — було взято до відома та рекомендовано для розгляду на черговій сесії міської ради.

 Також під час засідання виконавчого комітету ухвалені рішення про зарахування учнів до закладів загальної середньої освіти, про закінчення опалювального сезону 2019-2020 років у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля 31 березня 2020 року, про видалення аварійних дерев, затверджено план організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків у літній період 2020 року, встановлено одноставковий тариф на комунальну послугу з постачання теплової енергії для бюджетних установ, який надається ФОП Муляр О.О.

Окрім того, члени виконкому затвердили тимчасовий графік відвідувань ЦНАП у м. Лисичанську в період дії карантину, перелік підприємств, організацій, установ, за якими, в порядку шефської допомоги, закріплені пам’ятники, братські могили, пам’ятні знаки та пам’ятні місця, які знаходяться на території міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля; виділили кошти на участь у фестивалях, конкурсах та на проведення міських конкурсів, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».