Як перевірити себе у списках виборців?

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його відомості, вносяться зміни до персональних даних виборців, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення.

На основі поданих в установленому порядку документів, працівники відділу ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації вносять зміни до персональних даних виборців, змінюють виборчу адресу, вносять нові записи про виборців, знищують кратні записи.

Нагадаємо, що кожен виборець має право звернутися до нашого відділу щодо неправомірного включення (не включення), виправлення недостовірних відомостей в Державному реєстрі виборців тощо.

Шановні виборці, якщо у вас є відповідна інформація щодо неточностей у списках виборців, якщо у вас є сумніви щодо правильності ваших даних у Державному реєстрі виборців, зверніться до нашого відділу.

Державний реєстр виборців став на крок ближче до виборців. Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «Особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті Державний реєстр виборців https://www.drv.gov.ua. з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час, та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі та через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь.

Отже, шановні виборці, незалежно від виборчих процесів, ми працюємо для вас завжди, для того, щоб ви беззаперечно потрапили до списків виборців та змогли реалізувати своє конституційне право — право вибору. Тому запрошуємо заздалегідь звернутися для уточнення та перевірки своїх персональних даних безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ВЦА за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. М. Грушевського, 10.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ВЦА