В Лисичанській міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 5 рудня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування, про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконкому заслухали та взяли до відома інформацію заступника начальника відділу освіти Лисичанської міської ради Світлани Нєстєрової про хід виконання рішення «Про систему роботи психологічної служби щодо якості надання психосоціальних послуг та допомоги дітям в загальноосвітніх та дошкільних закладах міста»; заслухали і затвердили рішення про організацію безкоштовного харчування учнів у закладах загальної середньої освіти. Також заслухали начальника управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства Віталія Саханя щодо проекту Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2018 рік, яку винесли на розгляд чергової сесії міської ради. Окрім того, погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради проект Програми міських заходів по роботі з головами будинкових комітетів м. Лисичанська на 2018 рік.

На засіданні виконкому було ухвалено рішення про затвердження актів санітарно-технічного стану житлових будівель, внесені зміни до складу низки міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля та рішення про виділення коштів на проведення загальноміських заходів тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».