Чергове засідання виконкому пройшло у міській раді

Сьогодні, 6 листопада, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив переший заступник міського голови Андрій Шальнєв.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію начальника відділу юридичної та кадрової роботи Світлани Шенькарук про роботу адміністративної комісії при виконкомі міської ради за 9 місяців 2018 року.

Також заслухали, погодили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за 9 місяців 2018року, проект Програми з підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2019 рік та підтримали намір Лисичанського КП «Кінотеатр «Дружба» та ГО «Практика» про створення в ЛКП «Кінотеатр «Дружба» молодіжного центру «Дружба», погодили та винесли на розгляд чергової сесії проект Міської програми розвитку молодіжного центру «Дружба» на 2019 рік.

Окрім того, під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про проведення диспансеризації громадян України 2003 року народження, про видалення аварійний дерев, про забезпечення безперебійної роботи автотранспорту та боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею протягом осінньо-зимового періоду 2018-2019 років, затвердили комплексний план лікувально-оздоровчої роботи по підготовці призовної молоді до військової служби на 2018-2019 роки, встановили тариф на теплову енергію для бюджетних споживачів, яка надається ТОВ «ДЕМіК».

Також своїм рішенням члени виконкому внесли зміни до номенклатури та обсягу місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню мм. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, надали одноразову матеріальну допомогу деяким мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, виділили кошти для проведення заходів, присвячених Дню пам’яті жертв голодоморів тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».