У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 4 грудня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету затвердили рішення про організацію харчування школярів у І півріччі 2019 року, про затвердження міської комісії з прийому дітей у заклади дошкільної освіти та про створення комісії для обстеження доріг та дорожніх об’єктів з метою готовності до відкриття міських автобусних маршрутів загального користування м. Лисичанська, а також про організацію виїзної передноворічної торгівлі хвойними деревами на території міста Лисичанськ.

Рішенням виконавчого комітету було встановлено тариф на послуги перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 111 «Центральний ринок — завод Пролетарій». Тариф складає 5 гривень та набуде чинності після публікації на сторінках регіональної суспільно-політичної газети «Новий путь».

Окрім того, члени виконавчого комітету, розглянувши та погодивши, винесли на розгляд міської ради інформацію про хід виконання програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки; проекти про Комплексну програму розвитку цивільного захисту міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля на 2019-2023 роки та про внесення змін та доповнень до «Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020».

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».