Щодо конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності

Управління власності Лисичанської міської ради інформує про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкту комунальної власності для розрахунку орендної плати нежитлового приміщення в м. Лисичанську за адресою: пр. Перемоги, 121 площею 13,4 кв. м.

Балансоутримувач: ЛКП «Кінотеатр «Дружба».

Запланована дата оцінки — 31.08.2016р.

Мета проведення незалежної оцінки — визначення ринкової вартості об’єкта для розрахунку орендної плати.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду Державного майна України від 31.12.2015 № 2075.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті і складається із:

  • - підтвердних документів;
  • - пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), запечатаних в окремому конверті;
  • - документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 2 до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності).

До підтвердних документів належать:

  • - заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 3 до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності);
  • - копії документів про кількість звітів про оцінку майна, які на час проведення конкурсу складені претендентом на виконання договорів про проведення оцінки майна, укладених з органами приватизації та іншими замовниками, за підсумками попередніх конкурсів, до уваги беруться договори, укладені з органом приватизації, який проводить відповідний конкурсний відбір, (за наявності);
  • - інформація про претендента.

Інформація про претендента містить:

  • - відомості про діяльність претендента (рік заснування; перелік робіт з оцінки;
  • - наявність відокремлених структурних підрозділів (філій, дочірніх підприємств тощо);
  • - іншу інформацію щодо досвіду у сфері оцінки майна претендента в Україні та інших країнах світу);
  • - інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також залучаються ним до виконання робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів тощо).

До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність:

  • - переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки та підписання звіту про оцінку майна або звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок, та їх особистого досвіду у виконанні робіт з оцінки подібного майна;
  • - відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

У разі якщо претендент несвоєчасно подав пакет документів, або подана ним конкурсна документація є неповною, поданий таким претендентом пакет документів на конкурсі не розглядається.

Останній день прийняття документів на конкурс: 13 вересня 2016р. до 17.00 за адресою: 93100, м. Лисичанськ, вул. Штейгерська (колишня Радянська), 31, 2-й поверх, приймальня.

Телефон для довідок: +380645173586.

Конкурс відбудеться 20 вересня 2016р. о 10.00 в управлінні власності Лисичанської міської ради за адресою: 93100, м. Лисичанськ, вул. Штейгерська (колишня Радянська), 31.

Управління власності Лисичанської міської ради повідомляє про намір передати в оренду нежитлове приміщення в м. Лисичанську за адресою: пр. Перемоги, 121 площею 13,4 кв. м.

Управління власності Лисичанської міської ради