Створена конкурсна комісія з визначення суб'єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання фінансової підтримки шляхом здешевлення кредитів у 2015 році

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, що згідно з розпорядженням керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 07.07.2015 № 285 «Про створення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання фінансової підтримки шляхом здешевлення кредитів у 2015 році» (далі — Комісія) створено відповідну Комісію.

Порядок роботи Комісії здійснюється згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2015 № 300.

Суб’єкти господарювання агропромислового комплексу (юридичні особи), що бажають взяти участь у конкурсі, подають до Комісії документи відповідно до пункту 8 Порядку, затвердженого вищевказаною постановою КМУ.

Прийом документів на участь у конкурсі розпочинається з дня оприлюднення інформаційного повідомлення і закінчується 7 грудня 2015 року.

Конкурсна комісія розташована за адресою: м. Сєверодонецьк, просп. Радянський, 59, кімната 110, тел.: 095 518 54 97.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація