На Луганщині Департаментом соцзахисту населення ОДА розповсюджується брошура з питань сімейної та гендерної політики

У рамках співпраці Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) виготовлено черговий дайджест із тематики соціального захисту різних категорій громадян. У новій брошурі відображено актуальну інформацію сімейної, гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та сирітства.

Брошура містить детальну інформацію щодо пільг для багатодітних сімей, які родини мають право на отримання зазначеного статусу. У дайджесті також відображено інформацію щодо попередження насильства в сім’ї, профілактики сирітства, а також гендерної рівності.

Нагадаємо, що починаючи з травня 2015 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації розробляється серія дайджестів з різної тематики соціальної підтримки: для внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій та інвалідів війни з-поміж учасників АТО, отримувачів державної допомоги сім’ям з дітьми. Зазначені інформаційні матеріали розповсюджуються управліннями соціального захисту населення в містах та районах області.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація