Про заходи щодо обмеження транспортного сполучення з окремими територіями

Розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 січня 2015 р. № 3 «Про заходи щодо обмеження транспортного сполучення з окремими територіями».

У зв’язку із загостренням ситуації, постійними обстрілами незаконними збройними формуваннями території, підконтрольній українській владі, та автотранспортних засобів під час проїзду із районів проведення антитерористичної операції, що призводить до загибелі цивільного населення, з метою захисту життя та здоров’я громадян і відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації:

1. Починаючи з 19.01.2015 і до прийняття відповідного розпорядження заборонити регулярне та нерегулярне сполучення автобусами і вантажним автотранспортом, що слідують на територію, тимчасово окуповану представниками незаконних збройних формувань, (за винятком спеціальних автомашин Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, спеціалізованого медичного транспорту і транспорту з надання ритуальних послуг, ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», комунальних підприємств для надання послуг газо-, водопостачання і водовідведення) у пунктах пропуску «Луганськ — Щастя — Новоайдар», «Луганськ — Станиця Луганська — Широкий» і «Лисичанськ — в сторону тимчасово окупованих територій».

2. Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в засобах масової інформації.

3. Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації (Галас Я.В.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження у засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова Г.Г. МОСКАЛЬ