Розвиток аграрного сектору області обговорили у профільному міністерстві

Сьогодні, 01 серпня, в Міністерстві аграрної політики та продовольства України за участю голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, заступниць Міністра Олени Ковальової та Ольги Трофімцевої відбулася нарада, присвячена проблемам та перспективам розвитку аграрної сфери Луганської області.

Йшлося, зокрема, про необхідність розвитку в області переробної індустрії. Питання безпеки сільгосппродукції, вирішенню якого сприятиме відкриття ветеринарної лабораторії, логістика, залучення інвестицій та співпраця зі Світовим банком також стали предметом обговорення.

«Запорукою відновлення економіки Луганщини є розвиток аграрного сектору. Увага і розуміння наших проблем з боку профільного Міністерства, консолідація зусиль влади всіх рівнів для нас дуже важливі», – прокоментував підсумки наради Юрій Гарбуз.

Очільник області також зауважив, що партнером влади у вирішенні проблемних питань агросектору є Асоціація сільгосптоваровиробників Луганщини.

Луганська обласна державна адміністрація