Харківський регіональний інститут державного управління запрошує студентів та держслужбовців Луганщини на навчання

Відбулася нарада заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик за участю директора Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Людмили Бєлової та заступника директора з короткотермінового підвищення кваліфікації Володимира Золотарьова.

Гості прибули до Сєверодонецька для ознайомлення співробітників структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування й освітньої сфери Луганщини з програмами та форми навчання, вимогами конкурсного відбору для держслужбовців і абітурієнтів до Харківського регіонального інституту державного управління.

Зі слів директора Інституту, головною метою діяльності навчального закладу є задоволення суспільної потреби у підготовці високо морального, патріотичного, компетентного, відповідального керівника нової генерації, професійно підготовленого до управлінської діяльності в органах державної влади та органах місцевого самоврядування на посадах I-IV категорій.

Сьогодні Інститут — це сучасний навчально-науковий комплекс, якому за масштабами i специфікою діяльності немає аналогів у Східному регiонi України. Він інтенсивно розвивається, постійно вдосконалює i розширює систему навчально-науково-методичних послуг, завойовує все більше визнання серед громадськості.

Інститут працює над запровадженням нової адміністративної культури, утверджуючи принципи соціальної справедливості на основі сучасних світових i європейських стандартів.

За роки свого існування в Інституті підготовлено 4538 магістрів державного управління та понад 3700 менеджерів, які навчалися за суміжними з державним управлінням спеціальностями «Менеджмент організацій» та «Управління персоналом i економіка праці».

На факультеті перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з використанням сучасних методів, форм i засобів навчання підвищило свій фаховий рівень понад 37 000 державних службовців із Луганської, Донецької, Сумської та Полтавської областей.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація