На залізничних вокзалах Лисичанська та Рубіжного посилять заходи безпеки

У Луганській області на залізничних вокзалах міст Лисичанська та Рубіжного згідно з розпорядженням керівника Луганської обласної ВЦА Георгія Туки посилять заходи безпеки.

Відповідно до розпорядження планується виділення приміщень на залізничних вокзалах міст Рубіжного та Лисичанська для організації постійного чергування працівників правоохоронних органів, обладнання парканами територій вокзалів для недопущення проникнення підозрілих осіб та здійснення заходів з метою протидії тероризму, попередження розповсюдження зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.

Для забезпечення координації дій з реалізації заходів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян та охорони на залізничних станціях, при Луганській обласній військово-цивільній адміністрації створено робочу групу під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка.

«Так сталося, що з великою кількістю блокпостів ми дуже ретельно контролюємо автошляхи у нас в області, але в той же час практично ніхто не перешкоджає пересуванню диверсантів, терористів та сепаратистів по залізничній колії. У зв’язку із цим ми вживаємо додаткових заходів із забезпечення громадської безпеки на залізничних вокзалах», — відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація