Свято "Останнього дзвоника" у Лисичанську

Пролунав останній дзвоник, сповіщаючи всіх про початок канікул. Цей день по — справжньому урочистий і надзвичайно приємний для школярів. Адже саме з нього починається цікавий шлях до літнього відпочинку: канікул, подорожів, пригод а для випускників шкіл — відкриваються двері різноманітних навчальних закладів, шлях — у самостійне життя.

У ДПІ м. Лисичанська вже стало доброю традицією починати цей урочистий день з відвідування шкіл міста та поздоровлення школярів зі святом «Останнього дзвоника». І цей рік не став виключенням.

В. о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко побувала на святі «Останнього дзвоника» у Лисичанській загальноосвітній школі I — III ступеню № 14. Вона поздоровила школярів з кінцем навчального року та побажала їм гарного літнього відпочинку а випускникам школи — вдалого вступу до обраних вишів та учбових закладів, висловила щиру подяку педагогічному колективу школи за плідну, багаторічну співпрацю та вручила диплом та подарунок переможцю першого (районного) та другого (регіонального) етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни — у мріях дитини-2015» Вербицькій Дар’ї.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську