У ДПІ м. Лисичанська нагороджували переможців конкурсу "Майбутнє країни - у мріях дитини - 2015"

Днями, у ДПІ м. Лисичанська проходила церемонія нагородження переможців першого, районного етапу, Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни — у мріях дитини».

Традиційно, конкурс проводився в трьох номінаціях:

1) «Художні твори»;

2) «Комп’ютерна графіка (анімація)» — це досить новий напрям в цьому конкурсі, що взяв свій початок у минулому, 2014 році;

3) «Літературні твори» і двох вікових категоріях: перша категорія — діти, яким станом на 1 січня поточного року виповнилося 9 — 11 років і друга категорія — 12 — 15 років.

Роботи, надані на конкурс, оцінювало жюрі по таким критеріям:

  • актуальність і повнота розкриття тематики конкурсу;
  • творчий підхід (відсутність копіювання і запозичення тем);
  • стилістичність виконання і естетичність виду роботи.

Радісно констатувати той факт, що юні таланти міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля не стоять осторонь, а беруть активну участь в проведенні цього конкурсу. Ось і цей рік не став виключенням. Цього року на розгляд жюрі було представлено 56 робіт, з яких: 37 робіт надали школярі вікової категорії 9-11 років і 19 робіт- вікової категорії 12-15 років.

У номінації «Художні твори» перші місця, у відповідних вікових категоріях, здобули: Страфун Вероніка (Дитяча школа містецтв № 1 м.Лисичанськ) і Олійник Яна (Загальноосвітня школа I — III ступеня № 6 м.Новодружеськ).

У номінації «Літературні твори» перші місця посіли: Березний Віталій (Загальноосвітня школа I — III ступеня № 26 м.Лисичанськ) і Вербицька Дар’я (Загальноосвітня школа I — III ступеня № 14 м.Лисичанськ).

На жаль, цього року по номінації «Комп’ютерна графіка (анімація)»робіт надано не було.

Підводячи підсумки конкурсу, в.о. начальника ДПІ м. Лисичанська Ніна Кравченко зазначила: «Славна традиція проведення конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни — у мріях дитини» була підтримана лисичанскими податківцями, а юні таланти міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля традиційно не розчарували жюрі. Ми цінуємо прагнення юних громадян України і впевнені, що кожен з Вас вже сьогодні розуміє, податки повинні платити всі. Тоді розквітатиме наше місто і наша країна, будуть затишними дитячі садки, школи і лікарні. Розвиватимуться економіка, культура, спорт. А люди отримуватимуть гідні пенсії і зарплати. І як було сказано в одній з робіт, наданої на конкурс цього року:

«Змінитися прийшла пора — Країну треба поважати!

Свої права знай і Закон, разом майбутнє треба будувати!»

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську