Операція "Акциз - 2014": Податківцями вилучено товарно-матеріальних цінностей понад 1 мільйон гривень

«Протягом поточного року співробітниками оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ Міндоходів у рамках операції „Акциз 2014“ з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 1 188 тис. грн., з них підакцизних товарів на суму 1072,7 тис. грн., у тому числі спиртовмісної суміші на суму 343,5 тис. грн., паливно-мастильних матеріалів на суму 169,5 тис. грн., лікеро-горілчаних виробів на суму 410 тис. грн., тютюнових виробів на суму 29,8 тис. грн. та 1 автомобіль на суму 120 тис. гривень» — про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ МДУ у Луганській області, майор податкової міліції Дмитро Гавриленко.

За його словами, — «З незаконного обігу вилучено аудіовізуальну продукцію на суму 98,6 тис. грн. Конфісковано підакцизних товарно-матеріальних цінностей на суму 39,5 тис. грн. Також протягом поточного року виявлено 1 підпільний цех по незаконному виробництву алкогольних напоїв».

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по 2 кримінальним правопорушенням за статтею 204 Карного кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області