У лисичанському регіоні отримано 2251 ключів електронного цифрового підпису

«По лисичанському регіону клієнтами регіонального Акредитованого центру сертифікації ключів м. Сєвєродонецька стали 2251 суб’єктів господарювання міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля. Тільки у березні поточного року було отримано 110 безкоштовних електронних ключів. З початку поточного року, послугами Акредитованого центру сертифікації ключів найактивніше користувалися підприємці — фізичні особи — 367, решта — 119 юридичні» — про це повідомила в.о. начальника — перший заступник начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко.

За її словами — «Електронна звітність — одна із найпоширеніших послуг серед платників податків, яка дає можливість підприємцям та суб’єктам господарювання відправляти через мережу Інтернет, використовуючи власний цифровий підпис, податкову звітність, оформляти декларації (у т. ч. і митні), звітувати до органів статистики».

Отримати ключі електронного цифрового підпису громадяни міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть в Акредитованому центрі сертифікації ключів у м. Северодонецьку. Консультації та вичерпну інформацію з цього питання можна отримати по телефонам: у м. Северодонецьку(06452) 4-02-69та у ДПІ м. Лисичанська(06451) 4-27-47.

Шановні платники податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля! Отримайте електронний ключ безкоштовно та відчуйте переваги користування сучасним засобом телекомунікаційного зв’язку!