Особисті зустрічі - змістовний діалог з представниками бізнесу та громадськістю

У Виконкомі Новодружеської міської ради відбулася особиста зустріч начальника ДПІ у м. Лисичанську Олени Солоп з представниками малого і середнього бізнесу та громадянами міста.

Не лише висловитись, а й почути один одного — таке завдання поставили перед собою учасники сумісної зустрічі, на якій обговорювалися важливі питання сьогодення: Декларування доходів громадян, переваги та умови подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, можливість отримання послуг електронно-цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів в м. Сєвєродонецьку. Було приділено увагу і новим електронним сервісам, створеним Міндоходів України для платників податків.

«Такі зустрічі стають вже звичною формою спілкування, в ході яких обидві сторони мають можливість обговорити найважливіші та найактуальніші питання, що найбільше цікавлять платників податків»- зауважила Олена Солоп.

Насамкінець присутні обговорили проблемні питання податкового законодавства та знайшли спільну мову у вирішенні більшості питань, а голова виконкому Новодружеської міської ради Володимир Передерій подякував організаторам за проведення зустрічі та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області