Безсмертний подих корупції збито

Однією з найважливіших оцінок діяльності тих чи інших органів влади є думка пересічних громадян. Саме їх особисте ставлення до процесів, що відбуваються у державі, є найбільш впливовим чинником на ці процеси. Тому є важливим для загального результату рівень взаємодії держави та суспільства. І якщо ці загальні зусилля будуть направлені на протидію корупції, цієї ракової пухлини на тілі держави не бути.

Як результат, плідна взаємодія з громадянами у поточному році допомогла викрити 151 службовий проступок, скоєний працівниками територіальних органів Міндоходів, 4 адміністративні корупційні правопорушення та відкрити 12 кримінальних проваджень. У зв’язку з чим до 139 працівників територіальних органів Міндоходів застосовано заходи дисциплінарно-профілактичного впливу, 4 притягнуто до адміністративної відповідальності, судом винесено 3 обвинувальні вироки за скоєння службових злочинів.

Одним з важливих важелів впливу на корупційні чинники в системі органів Міндоходів є всебічна підтримка процесів протидії проявам корупції з боку суспільства. Існуючий в системі єдиний телефонний номер (044) 284-00-07(«Пульс») дає можливість кожному громадянину повідомити інформацію про неправомірні дії працівників органів Міндоходів, а також отримати консультації з питань, що стосується сфери діяльності Міндоходів.

ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області, за матеріалами Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Луганській області