У Лисичанську прогресивні платники податків звітують через інтернет

«За десять місяців поточного року, клієнтами регіонального Акредитованого центру сертифікації ключів у м. Сєвєродонецьку стали 1201 особа. Наразі, це стосується і платників податку на додану вартість, які активно користуються всіма перевагами електронної звітності. Так, станом на 1 листопада 2013 року, декларацію з ПДВ засобами телекомунікаційного зв’язку до ДПІ у м. Лисичанську подали 279 платників ПДВ, з них: юридичних осіб — 233 , або 97,9 % від загальної кількості та фізичних осіб — 46 , або 100 % від загальної кількості» — на цьому наголосила начальник відділу ІТ та обліку платників ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області Світлана Віблая під час проведення загального семінару для представників бізнес-структур міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля.

За її словами — «З кожним роком все більше платників податків добре розуміють: електронна звітність — це максимальні переваги при мінімальних затратах часу. Представники бізнесу, а саме їх прогресивна частина, задля забезпечення надійності і захисту своїх документів та звітності активно звертаються до регіонального представництва Акредитованого центру сертифікації ключів у м. Сєвєродонецьку та вже безкоштовно отримали ключі електронного цифрового підпису, аби звітувати сучасно».

Нагадуємо телефони відділу реєстрації користувачів регіонального Акредитованого центру сертифікації ключів, який працює у м. Сєвєродонецьку: (06452) 4-02-69 та телефони у ДПІ м. Лисичанська, за якими можна отримати консультації та вичерпну інформацію з цього питання (06451) 4-27-47.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганської області