Припинення діяльності на вимогу податківців

«Державною податковою інспекцією у м.Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області, з початку поточного року, на користь органу Міндоходів винесено 121 судове рішення у справах про припинення діяльності юридичних осіб та підприємницької діяльності фізичних осіб — підприємців» — про це повідомив завідувач юридичного сектору ДПІ у м. Лисичанську Олександр Жадан.

Так, наприклад, ДПІ у м. Лисичанську звернулася до суду з позовом про припинення підприємницької діяльності підприємця — фізичної особи «В». Дії фахівців податкового органу обумовлені тим, що відповідач більше року не надає до органу Міндоходів декларації та інші документи фінансової звітності. А це, в свою чергу, перешкоджає здійсненню контролю з боку держави за господарською діяльністю підприємця.

«Згідно Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців“ Луганським окружним адміністративним судом лише у серпні 2013 року винесено 5 рішень. Позовні вимоги ДПІ повністю задовольнені» — підсумував Олександр Олександрович.

Інформаційно—комунікаційний сектор ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області