Змістовий діалог між податківцями та представниками малого та середнього бізнесу

Нещодавно у податковій інспекції м. Лисичанська відбулася особиста зустріч податківців з представниками малого та середнього бізнесу.

«Такі зустрічі стають вже звичною формою спілкування, в ході яких обидві сторони мають можливість обговорити найважливіщі та найактуальнійші питання, що найбільше цікавлять платників податків», — с цього почав зустріч Богдан Михайлович Хома, заступник начальника ДПІ у м.Лисичанську.

Не лише висловитись, а й почути один одного — таке завдання поставили перед собою учасники сумісної зустрічі, на якій обговорювалися важливі питання: право громадян на звернення до органів ДПС, доступу до публічної інформації та актуальні питання сьогодення — запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі, переваги подання звітності в електронній формі та можливість отримання послуг електронно-цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів в м. Сєвєродонецьку.

Насамкінець присутні обговорили проблемні питання податкового законодавства та подякували організаторам за проведення зустрічі, під час якої вони знайшли спільну мову у вирішенні більшості питань та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Сектор взаємодії із ЗМІ і громадськістю ДПІ у м. Лисичанську