В Лисичанську доходи задекларували 2 мільйонера

За підсумками цьогорічної кампанії декларування громадянами міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля подано 776 декларацій та задекларовано 42 970 тисяч гривень доходів, отриманих протягом 2012 року. 37 % цих громадян звітували в електронному вигляді.

За словами начальника управління оподаткування фізичних осіб Ольги Межуєвої — «Громадяни, які мають право на податкову знижку, відповідно до 166 статті Податкового Кодексу України, надали 273 декларації про майновий стан і доходи, відповідно яких податковою інспекцею зроблені розрахунки та повернуто з бюджету 252,2 тис.грн.

Громадяни, які відповідно до норм чинного законодавства зобов’язані були надати декларації про отримані доходи та майновий стан подали 501 декларацію, задекларований дохід яких склав 33 977 тис. грн. В бюджет додатково надійшло 630 тис.грн., що на 60 тис. грн більше ніж у минулому році.

Слід зазначити, що 2 мешканця м. Лисичанська задекларували доходи понад 1 млн.грн, що дало місцевому бюджету 25 тис. грн. додаткових надходжень».

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську