Декларування – 2013: «Похід у народ»

В рамках кампанії «Декларування-2013» фахівці сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м.Лисичанську спільно з добровільними помічниками, молодими волонтерами — учнями Лисичанського професійно-кулінарного ліцею та студентами Лисичанського гірничого технікуму провели у супермаркетах та магазинах великих торгівельних мереж ряд промо-акцій з метою інформування громадян про умови декларування доходів та майнового стану, а також термінів подання декларацій.

В ході акції податківці та волонтери вручали сувенірну продукцію з атрибутикою кампанії Декларування-2013 та роз’яснювали питання щодо декларування громадянами своїх доходів, можливості та випадки отримання податкової знижки, а також можливість подання декларації через Інтернет.

Аналогічні акції пройшли і у містах-супутниках Лисичанська-Новодружеську та Привіллі.

Відрадно, що громадяни, з якими провели агітаційні перемови волонтери, відреагували позитивно. Їм сподобався такий незвичайний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Вони залюбки брали агітаційну продукцію та дякували волонтерів за корисну та своєчасну інформацію.

«Сьогодення вимагає від податківців уміння віднаходити приховані резерви сплати податків з доходів фізичних осіб. Тож такі креативні заходи, проведені під егідою державної податкової служби, дозволяють впевнитися, що застосовуючі нестандартні методи у роботі податкового просвітництва можна досягти більшого ефекту та кращого результату» — впевнена Людмила Величко, завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську