Лисичанські податківці додатково спрямували до бюджету 81,5 тисяч гривень

За словами начальника управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Ольги Межуєвої: «На сьогодняшній день ще існує значний ризик приховування доходів та відмивання „брудних грошей“, тож, в першу чергу, увага приділяється саме тим суб’єктам господарювання, які отримують значні доходи, але сплачують мізерні суми податків» .

З початку поточного року Управлінням оподаткування фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську за результатами проведення 11 документальних перевірок було донараховано до сплати 563,6 тис. грн. податків (податок на додану вартість, податок з доходів фізичних осіб, єдиний податок) та фінансових санкцій.

Так, в результаті проведення документальної перевірки ФОП «К» було встановлено ряд порушень, серед яких: завищення валових витрат та податкового кредиту з податку на додану вартість.

За рахунок не підтвердження підприємцем здійснення окремих господарських операцій первинними документами, які використовуються в бухгалтерському та податковому обліку і пов’язані з нарахуванням і сплатою податків та зборів, за результатами перевірки ФОП «К» пред’явлено до сплати 81,5 тис. грн. податків та штрафних санкцій.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську