Шлях до життя без боргів

«Державною податковою інспекцією у м. Лисичанську, з метою забезпечення виконання бюджетних призначень, проведено ряд заходів щодо наповнення місцевого бюджету» — про це повідомив начальник ДПІ у м. Лисичанську Олександр Легков.

З початку року, з питань погашення заборгованості по заробітній платі та забезпечення своєчасності та повноти сплати податку на доходи фізичних осіб, проведено 11 засідань спільної комісії, на яких заслухано керівників 22 підприємств, які мають заборгованість по виплаті заробітної плати та перерахуванню податку з доходів фізичних осіб в бюджет. За рахунок проведеної роботи, з початку року, до бюджету додатково надійшло 727,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

За словами керівника Лисичанської ДПІ — «Легалізація трудових відносин та контроль за виплатою заробітної плати — один із основних напрямків роботи ДПІ у м. Лисичанську. Адже деякі підприємства затримують виплату заробітної плати, нараховують та виплачують її менше законодавчо встановленого рівня, порушуючи статті закону, щодо гарантій кожному громадянину права на достатній життєвий рівень. То ж лисичанські податківці, і надалі, будуть проводити активну роботу у цьому напрямку».

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську ДПС в Луганській області