З початку року у Лисичанську заборгованість по заробітній платі скорочена на 1900,2 тис. грн.

Про це повідомив начальник ДПІ у м. Лисичанську Олександр Легков.

«Державною податковою інспекцією у м. Лисичанську, з метою забезпечення виконання бюджетних призначень, проведено ряд заходів щодо наповнення місцевого бюджету — зазначив податківець.

З початку року, з питань погашення заборгованості по заробітній платі та забезпечення своєчасності та повноти сплати податку на доходи фізичних осіб, проведено 7 засідань спільної комісії, на яких заслухано керівників 13 підприємств, які мають заборгованість по виплаті заробітної плати та перерахуванню податку з доходів фізичних осіб в бюджет.

За рахунок проведеної роботи заборгованість по заробітній платі з початку року (11 443,2 тис.грн.) скорочена на 1900,2 тис. грн., до бюджету надійшло 480 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб».

За словами керівника Лисичанської ДПІ — «Легалізація трудових відносин та контроль за виплатою заробітної плати — один із основних напрямків роботи ДПІ у м. Лисичанську. Адже деякі підприємства затримують виплату заробітної плати, нараховують та виплачують її менше законодавчо встановленого рівня, порушуючі статті закону, щодо гарантій кожному громадянину права на достатній життєвий рівень. То ж лисичанські податківці, і надалі, будуть проводити активну роботу у цьому напрямку».

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську ДПС у Луганській області