Про результати протидії корупції в органах ДПС

Питання боротьби з корупцією та злочинністю в державних податкових органах — є найактуальнішим завданням підрозділів внутрішньої безпеки ДПС України наряду з питанням профілактики зазначених негативних явищ. Враховуючи, важливість цих питань для Держави ВВБ при ДПА в Луганській області сприяє найскорішому викорененню цієї ракової пухлини на тілі податкової системи Луганської області.

Так за результатами роботи відділу за 10 місяців 2011 року співробітники ВВБ при ДПА в Луганській області УВБ ДПС України викрили 134 порушення в службовій діяльності податківців області. За результатами службових перевірок та розслідувань до працівників ОДПС застосовано 179 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 7 адміністративних протоколів про порушення вимог антикорупційного законодавства, за матеріалами співробітників ВВБ викрито 14 службових злочинів.

Станом на 01.11.2011 року 4 кримінальні справи з обвинувальними висновками відносно податківців направлено до суду, трьох з податківців, відносно яких було складено адміністративні протоколи, судом притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007 по якому ви можете повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА в Луганській області УВБ ДПС України