Підсумки роботи ДПІ в м. Лисичанську за 9 місяців 2011 року

Успіх та позитивні результати роботи — це, насамперед, скоординовані дії усіх підрозділів ДПІ, організована та налагоджена плідна співпраця з податковою міліцією, органами місцевого самоврядування. Така взаємодія дуже важлива, адже завдання, поставлені перед податковою службою по наповненню бюджетів усіх рівнів дуже напружені. Тому необхідно детально аналізувати економічний стан кожного суб’єкта господарювання, не допускати збільшення податкового боргу, викривати схеми мінімізації та упереджувати їх застосування підприємствами у подальшому, постійно контролювати повноту сплати нарахованих податків, шукати нові резерви для забезпечення виконання доведених завдань.

За 9 місяців поточного року, податківці м. Лисичанська, поставлені перед ними завдання, виконали.

Так, до зведеного бюджету було спрямовано майже 157,5 млн. грн., що на 11,4 % більше ніж за аналогічний період попереднього року. До державного бюджету мобілізовано 45,3 млн. грн., що на 39 % більше ніж того року, у тому числі: податку на прибуток сплачено 9,5 млн. грн., податку на додану вартість — майже 32 млн. грн..

До місцевого бюджету суб’єкти господарювання Лисичанського регіону перерахували 112,2 млн. грн., що також вище на 3 % ніж показники 2010 року. Так податку на доходи фізичних осіб надійшло 94,0 млн. грн. — приріст надходження до аналогічного періоду минулого року складає 6 %, або 5,5 млн. грн.

Г. Пупишева — завідувач сектору ДПІ в м. Лисичанську