Надходження військового збору, спрямовані до державного бюджету платниками Лисичанського регіону, склали понад 17 мільйонів гривень

кравченко-4За словами в.о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніни Кравченко: «За минулий рік сума військового збору спрямована до державного бюджету платниками податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля склала 17 млн. 184,4 тис.гривень, що на 893,4 тис.грн або на 5,5 % більше, ніж за відповідний період попереднього року».

«Стабільні надходження збору на підтримку армії, це прояв справжнього патріотизму бізнес-спільноти регіону» — переконана очильник інспекції.

Нагадуємо: військовий збір сплачують фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні та податкові агенти. Інформацію про утриманий військовий збір податкові агенти відображають в оновленому податковому розрахунку Форми 1ДФ, у розділі ІІ, при цьому відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи, не зазначаються.

Державна податкова інспекція у м.Лисичанську