Майже 3 тисячі реєстраційних номерів отримали громадяни Лисичанського регіону з початку року

«За вісім місяців поточного року Центром обслуговування платників Лисичанської ДПІ у державному реєстрі зареєстровано 2952 облікові картки» — повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан. — Окрім того, 10 громадян скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це орган ДФС».

Вона відмітила, що для зручності платників кожна адміністративна послуга має інформаційну картку, яка містить відомості щодо суб’єкта, який надає відповідну послугу, нормативно-правові акти що її регламентують та умови її отримання. З детальним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються Центром обслуговування платників (ЦОП) можна ознайомитись на інформаційних стендах, розміщених на першому поверсі ДПІ.

Нагадуємо: Центр обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську знаходиться за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. В.Сосюри,347. Звертайтеся до нас у робочі дні з 9:00 до 18:00 години (у п’ятницю з 9:00 до 16:45) або за телефоном 7-11-81.