Понад 1 тисячу громадян Лисичанського регіону отримали реєстраційні номери

81_big-700x400«З початку поточного року ДПІ у м. Лисичанську в державному реєстрі зареєстровано 1223 облікові картки — повідомила начальник відділу обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан. — Крім того, 7 громадян скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це орган ДФС».

Нагадуємо, реєстраційний номер облікової картки платника податків ( реєстраційний номер) використовується органами державної влади та органами місцевого самоврядування, юридичними особами незалежно від організаційно-правових форм, включаючи установи Національного банку України, банки та інші фінансові установи, біржі, особами, які провадять незалежну професійну діяльність, фізособами-підприємцями, а також фізичними особами в усіх документах, які містять інформацію про об’єкти оподаткування або про сплату податків.

Відповідно фізичні особи у випадках, передбачених законодавством, мають пред’явити паспорт та надати документальне підтвердження реєстраційного номера.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську