На допомогу армії Лисичанський регіон спрямував понад 12 мільйонів гривень військового збору

«За десять місяців поточного року мешканці міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, зі своїх доходів, спрямували до державного бюджету 12 млн 501,5 тис. грн. військового збору» — повідомив начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Михайло Мельник .

Він нагадав, що військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5% від об’єкта оподаткування, нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, відповідно до статті 163 Податкового кодексу України,.

Платниками військового збору є фізичні особи — резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи — нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

За його словами, сьогодні важлива кожна гривня, яка надходить у вигляді 1,5 — відсоткового військового збору від доходів громадян, з огляду підтримки миру та стабільності в нашій державі. Ми вдячні платникам Лисичанського регіону за сумлінну сплату податків до бюджетів усіх рівнів

Державна податкова інспекція м. Лисичанська