Лисичани активно використовують своє право на податкову знижку

«З початку 2016 року вже 69 громадян використали своє право на отримання податкової знижки. Загальна сума задекларованого до повернення податку становить 71,6 тис. грн.», — про це повідомив начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Михайло Мельник.

За його словами, серед витрат, частина яких компенсується державою, найчастішими є: сума процентів за користування іпотечним кредитом; сума коштів, сплачених на користь закладів освіти.

Шановні громадяни міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля! Нагадуємо, що скористатися правом на податкову знижку, як за навчання у ВУЗах, так і за іншими, передбаченими статтею 166 Податкового кодексу України, витратами можна до кінця поточного року. Тобто до 31 грудня 2016 року ви можете скористатися правом на одержання податкової знижки за витратами, понесеними протягом 2015 року. Для цього громадянину необхідно звернутися до ДПІ за місцем проживання та надати заповнену декларацію.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську