До уваги користувачів реєстраторів розрахункових операцій

«Протягом 2015 року фахівцями відділу реєстрації платників та електронних сервісів ДПІ у м. Лисичанську зареєстровано 111 реєстраторів розрахункових операцій (РРО), 436 книг обліку розрахункових операцій та 98 розрахункових книжок, платникам податків видано 240 довідок для отримання ліцензій на алкогольні напої», — про це повідомила начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів Ольга Богдан.

За її словами: «Підпунктом 2 пункту 3 розділу ІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженому наказом Міністерства доходів і зборів України від 28 серпня 2013 року N 411, визначено, що у разі встановлення розбіжностей чи помилок у записах реєстраційного посвідчення суб’єкт господарювання протягом п’яти робочих днів, що настають за днем, коли виникли зміни або інші підстави для заміни реєстраційного посвідчення, подає до органу доходів і зборів за місцем реєстрації РРО реєстраційну заяву з позначкою „Перереєстрація“ із зазначенням причини перереєстрації та реєстраційне посвідчення».

«Враховуючи вищевикладене, у зв’язку із перейменуванням вулиць, на яких зареєстровано РРО, слід здійснити перереєстрацію таких РРО. Усього передбачено внести зміни в реєстраційні данні 149 РРО, зареєстрованих в ДПІ у м.Лисичанську», — зауважила Ольга Анатоліївна.

ДПІ у м. Лисичанську нагадує: За консультаціями щодо РРО можна звертатися до ДПІ у м. Лисичанську за телефоном: 7-03-50, або безпосередньо в кім.41 (3-й поверх) щоденно, крім вихідних (субота, неділя), з 9:00 до 18:00.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську