За 2015 рік платники Лисичанського регіону поповнили бюджети усіх рівнів на 250,3 млн .грн.

«За 2015 рік на 250,3 млн. грн. поповнили бюджети всіх рівнів платники податків міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля. Цей показник на 61,7 млн. грн. більше, ніж у минулому році.

До державного бюджету надійшло: податку на доходи фізичних осіб — 43,1 млн. грн.; податку на додану вартість — 19,6 млн. грн.; податку на прибуток — 5,2 млн. грн.; військового збору — 16,5 млн. грн. та акцизного податоку — 3,9 млн. грн» — повідомила в. о. начальника ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко.

Міська скарбниця поповнилась на 153,7 млн. грн. Головним джерелом наповнення місцевого бюджету залишається податок на доходи фізичних осіб, який склав 124,3 млн. грн. Плата за землю склала 7,9 млн. грн. Єдиного податку надійшло 7,5 млн. грн. і 0,2 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів — 9,5 млн. грн.

«Зазначені результати досягнуто, насамперед, завдяки підвищенню рівня обслуговування платників податків та протидії ухиленню від оподаткування. Фахівці Лисичанської ДПІ спрямовують свої зусилля на забезпечення максимального комфорту для платників, що, безумовно, позитивно впливає на рівень сплати податків», — наголосила Ніна Миколаївна.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську