Майже 3 тисячі громадян Лисичанського регіону отримали реєстраційні номери облікової картки

«З початку 2015 року, громадянам — мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, Державною податковою інспекцією у м. Лисичанську було видано та зареєстровано у Державному реєстрі 2996 реєстраційних номерів (кодів) облікових карток. Тільки у минулому місяці за отриманням кодів до Лисичанської ДПІ звернулося 614 громадян» — про це повідомила в.о. начальника відділу реєстрації платників та електронних сервісів ДПІ у м. Лисичанську Ольга Богдан.

Крім того, зауважила податківець, 13 осіб скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера (кода) облікової картки платника податків та повідомили про це податковий орган.

Нагадаємо: у разі втрати (зіпсування) документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі, фізичній особі, з метою отримання такого документа необхідно звернутися до контролюючого органу за місцем проживання або за місцем отримання доходів, або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування та пред’явити паспортний документ, який містить прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, місце народження, місце проживання (країна, область, район, населений пункт).

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську