Лисичанські поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області та Лисичанського відділу поліції затримали 25-річного чоловіка, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю м. Привілля.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Ще 9 серпня до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення медиків про те, що за медичною допомогою, з «відкритою черепно-мозковою травмою», звернувся 23-річний чоловік.

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому біля одного з кафе у м. Привілля заподіяв 25— річний мешканець м. Новодружеськ, який після скоєння злочину з місця події втік.

Під час проведення розшукових заходів поліцейські отримали оперативну інформацію про місце перебування підозрюваного. Ввечері, 6 жовтня, оперативники затримали чоловіка в орендованій квартирі, де він майже три місяця переховувався від правоохоронних органів.

За даним фактом слідчим відділом Лисичанської поліції ведеться досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Ухвалою суду підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Лисичанський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області