Лисичанські оперативники затримали грабіжника

Співробітники карного розшуку Лисичанського відділу поліції під час комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання викрили та затримали підозрюваного у скоєнні грабежу.

Декілька днів тому до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про те, що у її дитини по дорозі додому зі школи, невідомий чоловік вирвав з рук мобільний телефон і втік.

Оперативники доклали чимало зусиль, щоб встановити особу молодика, який скориставшись безпорадністю дитини, скоїв відносно неї злочин.

Хлопчисько як зміг так і описав свого кривдника, тому правоохоронцям прийшлося по крихтам збирати необхідну інформацію. Шукали та опитували свідків, перевіряли ломбарди та можливі місця продажу вживаних мобільних телефонів.

Зусилля правоохоронців не були марними і сьогодні, в результаті реалізації оперативного плану, підозрюваний був затриманий. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець.

Чоловік свою провину визнав, дає свідчення, триває досудове розслідування pа ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж». Затриманому загрожує позбавлення волі на термін до шести років.

Т.В.О. начальника Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області полковник поліції М.В. Черніков