Поліцейські завершили триденне відпрацювання міста Лисичанська

В ході відпрацювання, основною метою якого було виявлення та припинення правопорушень у публічних місцях, забезпечення безпеки дорожнього руху та «оздоровлення» криміногенної обстановки у місті, правоохоронці виявили та припинили кілька сотень правопорушень.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці перевірили усі місця концентрації криміногенного елементу, відпрацювали практично усі розважальні заклади, перевірили умови збереження мисливської та нарізної зброї у мешканців Лисичанська, провели профілактичні заходи з під обліковим елементом.

Так, під час оперативно-профілактичного відпрацювання було задокументовано 211 адміністративних правопорушень у громадських місцях та забезпечення правил дорожнього руху.

Крім того, було встановлені та затримані особи, які підозрюються у раніше скоєних крадіжках та грабежах.

Задокументовано факти незаконного перевезення металобрухту, здійснення незаконних валютних операцій, торгівля та виготовлення спиртних напоїв, незаконне зберігання наркотичних засобів.

Під час проведення відпрацювання в публічних місцях міста Лисичанська фактів скоєння злочинів та порушень громадського порядку не допущено.

Дякуємо за співпрацю.

Начальник Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області підполковник поліції М.В. Черніков