Бережіть життя - дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

Перевищення безпечної швидкості, керування «напідпитку», порушення правил маневрування та проїзду перехресть, виїзд на зустрічну смугу — ось основні причини автопригод, внаслідок яких гинуть та травмуються люди.

Лише з поточного року на вулицях та автодорогах м. Лисичанська сталося 37 ДТП, в яких 1 учасник дорожнього руху загинув та 27 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Тож правоохоронці закликають водіїв бути дисциплінованими та дбати про безпеку на дорозі. Перед поїздкою щоразу перевіряйте технічний стан та комплектність вашого авто. Переконайтеся у справності гальмової системи, рульового керування, приладів зовнішнього освітлення.

Під час руху будьте уважними, стежте за дорожньою ситуацією та її змінами, враховуйте погодні умови, не відволікайтеся від керування. Обов’язково користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам. Якщо перевозите в автомобілі дитину, встановіть на задньому сидінні авто крісло для малечі, стежте, аби воно було надійно закріпленим.

Пам’ятайте! Водієві заборонено керувати транспортним засобом у нетверезому стані. Не можна сідати за кермо, якщо ви втомлені чи захворіли, вживали ліки, що знижують швидкість реакції та увагу.

Шановні водії! Будьте відповідальними, сумлінно дотримуйтеся вимог, Правил дорожнього руху, адже безпека на дорозі залежить від кожного!

Лисичанський відділ поліції