Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Лисичанську отримав мікроавтобус

Сьогодні, 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая у Лисичанську починають справджуватися дива! Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей (далі — Центр) отримав від військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська у користування пасажирський мікроавтобус марки ГАЗ.

Відтепер підопічні Центру та персонал можуть бути самостійними у своїх пересуваннях, що значно спростить їх життя.

Зазначимо, що в далекому 2008 році ще за ініціативи Президента України Луганська обласна рада з метою забезпечення автотранспортом багатодітних сімей передала у комунальну власність територіальної громади міста Лисичанськ декілька мікроавтобусів. Один з них був переданий сім’ї, в якій на той час виховувалось 12 дітей. На теперішній час діти стали повнолітніми, а родина втратила статус багатодітної. Тож вищезгаданий автомобіль було повернуто балансоутримувачу — ВЦА м. Лисичанська.

Отже, щоб мікроавтобус не лишався без діла і продовжував приносити користь лисичанським дітям, керівником ВЦА м. Лисичанська Олександром Заїкою було прийнято рішення передати вищезгаданий транспортний засіб на баланс Центру.

20201218_143744Попередньо автомобіль було приведено у належний стан, виконано ремонт та повне технічне обслуговування автомобіля за кошти місцевого бюджету.

Слід зазначити, що роботи з технічного обслуговування виконувала філія «Лисичанськ-авто» ПАТ «Луганськ-Авто». Директор організації Олексій Позняк, керівник громадської організації «Аваліст» Юліана Гарбар та керівник ЛЖЕК№ 6 Дмитро Працюк «близько да серця» сприйняли добрі ініціативи Олександра Заїки, і вирішили долучитися до благородної справи.

Тож, сьогодні дітлахи отримала не тільки відремонтований транспортний засіб, а й безліч подарунків і солодощів.

Дякуємо вам, за небайдужі серця та благородні вчинки!