Лисичанські школярі зустрілися з офіцерами Національної гвардії України

Вчора, 11 жовтня, напередодні свята Дня захисника України, колективи навчально-виховного комплексу (НВК) «Гарант» та Лисичанської спеціалізованої школи (ЛСШ) № 8 зустрічали шановних гостей — офіцерів Національної гвардії України. Ця зустріч відбувалася в рамках співпраці Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації з ініціативною групою офіцерів Іміджево-видавничого центру з організації та проведення заходів гуманітарного, цивільно-військового (СІМІС) співробітництва Національної гвардії України.

Гостей, у складі начальника відділу інформаційної підтримки іміджево-видавничого центру Національної гвардії України, полковника В.М. Голумбівського; офіцерів відділу: старшого лейтенанта Н.О. Тогочинську та лейтенанта К.Ю. Онищенка, урочисто зустріли члени військово-патріотичного гуртка «Джура» НВК «Гарант» та творчі колективи ЛСШ № 8.

Учні та педагоги з цікавістю познайомилися з діяльністю Національної гвардії України та Національної академії Національної гвардії України. Старшокласники задавали купу питань та отримували цікаві відповіді. Зустріч проходила в приємній, дружній атмосфері.

Учні та педагоги підготували вітання гостям, демонстрували свою творчу майстерність, обмінялися книгами та сувенірами з офіцерами.

Особливим подарунком від гостей стало відео-звернення учнів та колег київських шкіл до дітей сходу України. Колективам навчальних закладів гості вручили Подяку за плідну роботу з патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

Продовжилась зустріч покладанням квітів до пам’ятних знаків загиблим військовослужбовцям Національної Гвардії України: генерал-майору Олександру Радієвському, полковнику Павлу Сницарю і солдату Ігорю Коцарю та загиблим військовослужбовцям 24-ї механізованої бригади — майору медичної служби Сергію Рокицькому і солдату Павлу Лейбі.

Нехай янголи, які отримали від школярів захисники, бережуть їх та дарують тепло їм та їх рідним!

Лисичанський методичний центр освіти