Ольга Тєлушкіна нагороджена Подякою Луганської обласної державної адміністрації

Вчора, 28 вересня, у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбувся урочистий захід присвячений Дню працівників освіти.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок в естетичне виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти Подяку Луганської обласної державної адміністрації отримала викладач образотворчого мистецтва, завідувач художнім відділом Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 Ольга Тєлушкіна.

Слід зазначити, що Ольга Анатоліївна є викладачем вищої категорії та має звання викладач-методист. Її учні постійно беруть участь в конкурсах та фестивалях різного рівня, а роботи маленьких художників експонуються на виставках у різних містах України та за кордоном. Лише за минулий навчальний рік Ольга Анатоліївна зі своїми учнями взяли участь у міжнародному медіа проекті «Дитинство без сліз» із лайф-арт виставкою «Україна — Європа в дитячих малюнках» в місті Києві, а також за підсумками конкурсу «Україна очима дітей АТО» стали переможцями та здійснили подорожі до Західної України, які сприяли оздоровленню та реабілітації дітей із зони АТО новими методами арт-терапії. Окрім того, відвідали Румунію та створили нову виставку «Румунія очима юних українців», яка експонувалася в Києві в музеї ім. Шевченка та в посольстві Румунії в Україні.

Ольга Тєлушкіна не тільки талановитий викладач, а ще й талановита художниця: ІІІ місце ХХVІ Міжнародного фестивалю «Підводні фантазії» (м. Красний Лиман), І місце в категорії «Профі» Х Міжнародного конкурсу-фестивалю «Сузір’я Святогір’я».

Також, вона представляла свої роботи на виставці «Із Франції з любов’ю». В травні 2017 року, в рамках Міжнародного Шевченківського літературно-мистецького свята «В сім’ї вольній, новій..!», приєдналась до виставки Всеукраїнського мистецького проекту «Мальовнича Україна» та представила картину «У місячному сяйві».

Окрім того, Ольга Анатоліївна активний учасник обласних та міських виставок художніх робіт викладачів шкіл естетичного виховання.

Вітаємо Ольгу Анатоліївна з почесною нагородою та бажаємо невичерпних творчих сил, натхнення, талановитих учнів та нових педагогічних звершень!

Відділ культури Лисичанської міської ради