У Лисичанську пройшло засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Минулого вівторка, 18 листопада, відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС), під головуванням заступника міського голови, голови міської комісії з питань ТЕБ та НС Олега Голуба.

Під час засідання члени комісії розглянули звернення балансоутримувачів та акти обстеження об’єктів житлового-комунального господарства та об’єктів соцкультпобуту, які зазнали руйнування внаслідок бойових дій під час проведення антитерористичної операції в містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля в період з 22 по 25 липня поточного року. У результаті обговорення та відповідно до висновків комісійного обстеження міська комісія вирішила визнати ці об’єкти пошкодженими.

Також будо прийняте рішення доручити управлінню з виконання політики міської ради в галузі ЖКГ та управлінню економіки міської ради для подальшого прийняття рішення щодо виділення коштів з державного резервного фонду, підготувати та надати обласній комісії з питань ТЕБ и НС узагальнений перелік пошкоджених (зруйнованих) об’єктів, що потребують першочергового відновлення.

Відділ з питань цивільного захисту населення Лисичанської міської ради